BLACK FRIDAY BLIR BLACK WEEKEND

Forbered deg på Black Friday

Black Friday blir Black Weekend. Som medlem av Dimodas kundeklubb får du informasjon umiddelbart når vi slipper våre Black Friday-priser og andre fordeler som vi lover at du vil like. Forbered deg på Black Friday i dag ved å bli medlem av klubben – det koster ingenting, og du får tilgang til spesielle kampanjer og eksklusive tilbud.

Noen av fordelene som medlem

* Nyhetsbrev slik at du ikke går glipp av aktuelle tilbud
* Eksklusive tilbud kun for medlemmer
* Kortløst medlemskap

Black Weekend på dimoda.no

Vi laster opp med mange virkelig gode tilbud på nettet. Du vil kunne finne mange billigere produkter og Black Friday-tilbud enten du leter etter nye puter, pledd, sengetøy, juletre, nytt servise, nytt antrekk eller…

Vi lover en stor premiefest og muligheten til å gjøre virkelig gode kjøp. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få eksklusiv prioritet og rabatter for kommende kampanjer.

Når er Black Friday?

Black Friday faller alltid dagen etter Thanksgiving, som igjen alltid er den fjerde torsdagen i november. Dette betyr at datoen varierer fra år til år, men alltid faller en gang mellom 23. og 29. november.

Nedenfor kan du se hvilken dato Black Friday vil falle i de kommende årene, slik at du allerede nå kan bestille, ta en ferie og være klar for en dag full av shopping.

2022: Black Friday faller fredag 25.

2023: Black Friday faller fredag 24.

2024: Black Friday faller fredag 29.

POPULÆRE KATEGORIER