Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.

Det spiller ingen rolle hvor gammel du er – alle trenger en Bukowski-bamse!
Hver bamse symboliserer Barbara Bukowskis livslange behov for å kanalisere hennes kreativitet og kunstneriske talent. Hver bamse eller serie som lages har et motstykke i det virkelige liv – for hver person har et speilbilde i form av en bamse i Barbaras oppfinnsomme sinn.
Fra den aller første til den aller siste softisen har vi fanget historien om alle bamsene. I likhet med mennesker danner de familier, får tilskudd og danner mer. Myke leker fra Bukowski Design gir virkelig verdi til levende historie!

CE-merket bamser i høy kvalitet
Alle produkter er CE-merket i henhold til testmetoden EN 71-1 / 2. Materialene er syntetiske (vanligvis de materialene som brukes til denne typen produkter) for å minimere dannelsen av bakterier og mugg når bamsen blir fuktig, i tillegg letter de vask og minimerer allergier. Alle produktene kan vaskes i 30 graders håndvask. Vi bruker ingen flammehemmere på produktene våre. Alle øyne er strekkfaste og låste, noe som betyr at de sitter fast omtrent som popnagler i pelsen. Alle babyprodukter har håndbroderte øyne, neser og munn.