Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.

JaBaDaBaDo er en svensk familiebedrift grunnlagt i 1993 av Eva og Calle Eliasson med eget design og produksjon av treleker. Siden den gang har utvalget blitt utvidet og virksomheten har vokst. I dag selges våre egendesignede leker og barnemøbler i hele Skandinavia og i store deler av Europa. JaBaDaBaDo er nå et klassisk svensk merke som har blitt synonymt med treleker og barneromsinnredning i et lekent og trendy design.
Helt siden starten har vi vært drevet av kjærligheten til å gi det aller beste til det mest verdifulle vi har, barna våre. Barns glede og lekenhet er alltid utgangspunktet når vi designer og former produktene våre.
Vi streber hele tiden etter å produsere morsomme leker og dekorative interiørdetaljer som gjør det lille ekstra og som gjør barnerommet koselig og personlig og et sted hvor barna kan skape sin egen magiske verden.
Vi jobber med bærekraftige og naturlige materialvalg som tre og bomull med fokus på farge, form og funksjon når vi lager produktene våre. Hvert produkt er, ned til minste detalj, utviklet med stor innovasjon og lidenskap. Vår designprofil er enkel og stilig med innovative farger og mønstre. Morsomme leker og dekorative interiørdetaljer med lekne mønstre, former og farger har blitt vårt kjennetegn.
Vi jobber hele tiden med produktutvikling og våre designere utvikler stadig nye fantastiske produkter og kolleksjoner. Hvert år er det mange spennende nyheter og JaBaDaBaDo-familien fortsetter å vokse over tid.