Viser 1–20 av 197 resultater

Belysning for innendørs og utendørs hele året
Star Trading AB er et svensk selskap som har vært i Svenljunga siden 1995. De begynte å lage adventsstjerner i metall og siden den gang har utvalget av julelys økt for hvert år. I dag er Star Trading AB et av de største innen julebelysning med et bredt spekter. I tillegg til belysning til advent og jul, finnes det også lamper for innendørs som pyntebelysning men også utebelysning.

Julebelysning
Star Trading sitt brede utvalg av advents- og julebelysning inkluderer belysning for alle rom og stiler. Alt fra klassiske hengestjerner og adventslysestaker i tre til mer moderne julepynt med belysning. Med sin lange erfaring og brede sortiment finnes det garantert en lampe som passer alle hjem og som vil skape en herlig julestemning.

Dekorativ belysning
Belysning er en del av interiørdesign og gjør mye for følelsen. Star trading har et bredt utvalg av dekorativ belysning med blant annet LED-lamper. Mange forskjellige typer lyssløyfer og LED-sløyfer som egner seg like godt å henge over et bord eller hvor du ønsker å få en stemningsfull belysning. I det brede utvalget er det mange forskjellige typer, størrelser og farger å velge mellom.

Utebelysning og solcellelamper
Det er ikke bare inni vi skal pynte med belysning. Å ta imot noen allerede i oppkjørselen eller på trappene med fin belysning gjør mye for følelsen. Star Trading har et bredt utvalg av utendørs dekorativ belysning. Solcellelamper finnes også i sortimentet i mange forskjellige varianter. Alt fra pullerter i ulike størrelser til dekorasjoner som figurer eller steiner som du enkelt kan lyse opp en mørkere del av i hagen. Med solcellepaneler kan du enkelt sette opp belysning langs en mørk gang. Lyssløyfer for utendørs bruk finnes også i sortimentet. Heng på balkongen, terrassen og få en flott feststemning.
Hos oss i Dimoda finner du et bredt utvalg av Star Trading lamper for innendørs og utendørs for de ulike årstidene og høytidene.