Hvordan begynte det?

Dimoda betyr “trender” på Italiensk.

Vår første butikk åpnet på Kungsmässan i Kungsbacka utenfør Gøteborg i Sverige år 1986 under navnet “Gunn’s Presentboutiqe” Gunn selv, er fortsatt aktiv i selskapet og er med å kjøper inn kommende storselgere for Dimoda.

Med spenning og forventning overtok brødrene Karlsson sin første butikk i 1999 i Kungsbacka. Andreas og Patrik har siden den gang, med en fantastisk fremtidsrettet ånd og stort engasjement, åpnet flere butikker rundt om i landet.

År 2005 byttet vi navn på butikkene til Dimoda og i dag finnes det ikke mindre enn 9 butikker spredt rundt om i Sverige. Lager og hovedkontor ligger i Hällingsjö, ca 15 minutter fra Landvetter flyplass. Herfra sender vi varer til våre butikker og også til deg som handler på dimoda.no.

Vi har en rekke spennende merker, som Interiörhuset, Mirelle design, Bukowski design, Paper Town, Gerbera Design, Dorre, Star Trading AB og Saga of Sweden.

Karlsson -familien inspirerer og tiltrekker seg med uimotståelig interiør og mote, som stolt presenteres på Dimoda.

Vår forretningsidé er å betjene deg som kunde med det siste, både til deg selv og til ditt hjem. Hos oss skal du kunne finne det lille ekstra til en rimelig og bra pris.

Hjertelig velkommen til oss, vi tar godt vare på deg og ditt hjem!