Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.

Trendy kjøkkenprodukter for matlaging og servering
Dorre Home AB er et svensk familieeid selskap som nå drives av tredje generasjon i Borlänge. Dorre fokuserer på produkter på kjøkken, bar og stue. Med en fleksibel organisasjon er du rask til å produsere produkter som er trendy, stilige og også rimelige. Hvert år slippes de fleste nyheter for å være i forkant av trender innen kjøkken, barer og livsstil. Siden starten har stikkordene vært kvalitet til riktig pris. For Dorre handler kvalitet ikke bare om en fornøyd kunde men om hele kjeden med ansatte, leverandører og miljøpåvirkning.

Trendy og stilig kjøkkenutstyr
Blant produktene på kjøkken er kjøkkenredskaper som skjærebrett, tallerkenstativer, knivstativer og praktiske redskaper for matlaging og baking. Men også til servering og dekning, som boller, ostebrett, pizzasett og bestikk til hverdag og fest. Også oppbevaring av redskaper som stativ for kniver og redskaper, men også stilige brødbokser til å ha på kjøkkenbenken som interiørdetalj.

Vin og barprodukter
Barutvalget inneholder produkter for at du skal kunne mikse god drikke til alle årets fester. Som shakere, ulike drikkestørrelser, muddlers og isbøtter. Det finnes også ulike vinåpnere, vingryter og vinstativer for vinelskeren. Nyt og server vin på aller beste måte med vintilbehør fra Dorre. Blant vin- og barproduktene er gavene til vinentusiasten men også som gave til ham eller henne. Det er også mye å velge mellom for studenten.
At vi i Dimoda velger å selge Dorres produkter hos oss gjør at vi kan tilby tilleggsprodukter som matcher og komplimenterer våre øvrige produkter. Å tilby stilige, praktiske og kvalitetsprodukter til en god pris er noe vi brenner for.
Velkommen til å kjøpe stilige og praktiske kjøkken og barprodukter fra Dorre hos oss på Dimoda!